BIST 100
14.252,38 0,35%
DOLAR
44,7491 0,04%
EURO
52,8375 0,11%
GRAM ALTIN
6.908,46 -0,77%
FAİZ
39,69 -0,50%
GÜMÜŞ GRAM
114,24 -0,14%
BITCOIN
74.686,00 0,74%
GBP/TRY
60,7677 0,09%
EUR/USD
1,1802 0,05%
BRENT
94,68 -0,13%
ÇEYREK ALTIN
11.295,33 -0,77%
Sakarya Kapalı
Sakarya hava durumu
11 °
  • ANASAYFA
  • Asayiş
  • “4 yıldır fuhuş yapıyorum” dedi, operasyonun fitilini ateşledi… Sevgilisi ve bir taksici tutuklandı.

“4 yıldır fuhuş yapıyorum” dedi, operasyonun fitilini ateşledi… Sevgilisi ve bir taksici tutuklandı.

dfdf
irfanaperatif980x150.gif resim yükle resim yükle resim yükle Untitled.gif cagan-final.gif resim yükle

Sakarya'da polise giden 27 yaşındaki bir kadın 4 yıldır fuhuş yaptığını, son 3 yıldır müşterileri sevgilisinin ayarladığını anlattı. Yapılan operasyonda genç kadının sevgilisi O.Ç ve iki taksici gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Sakarya'da yaşayan 27 yaşındaki D.K. isimli kadın, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine giderek başından geçenleri anlattı.

MÜŞTERİLERİ SEVGİLİSİ AYARLIYORMUŞ
Şehirde 4 yıldır fuhuş yaptığını belirten D.K., birlikte yaşadığı sevgilisi O.Ç. (33) tarafından kendisine fuhuş için müşteri ayarlandığını söyledi.

T.T. (44) ve S.G. (55) isimli iki taksicinin de kendisini çeşitli otellerdeki müşterilere götürdüğünü anlatan D.K., 3 aydır bu işten kurtulmak istediğini ancak bu kez de tehdit edildiğini söyledi.

D.K.'nin ifadeleri sonrası operasyonun düğmesine basıldı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda başlatılan operasyonda kadının sevgilisi O.Ç. ve taksiciler T.T. ile S.G.'nin evlerine baskın yapıldı.

TAKSİCİNİN EVİNDEN FUHUŞ YAPTIRILAN BİR KADIN DAHA ÇIKTI!
Taksici T.T.'nin evinde bulunan 30 yaşındaki M.S. isimli yabancı uyruklu kadın da kendisine fuhuş yaptırıldığını söyledi. M.S., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

SEVGİLİ VE TAKSİCİYE TUTUKLAMA!
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden sevgili O.Ç. ve taksici T.T. "Fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer taksici S.G. ise adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Kaynak: Medyabar.com

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Bu yazı kopyalanamaz