
Milliyetçi Hareket Partisi Pamukova İlçe Başkanı Şükür Salih ve İlçe Yönetimi Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün ve Pamukova İlçe Kaymakamı Gürsel Temurci ile bir araya geldiler.
”Kaymakam Temurci’ye Hayırlı Olsun Ziyareti”
MHP Pamukova ilçe teşkilatı olarak Pamukova İlçe Kaymakamlığına yeni atanan Kaymakam Gürsel Temurci’yi makamında ziyaret eden ilçe başkanı şükür Salih ve yönetimi, sayın kaymakamımıza ilgi, alakası ve hoş sohbeti için teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.
”Başkan Övün’ün Kahvaltı Davetine İcabet Ettiler”
Milliyetçi Hareket Partisi Pamukova İlçe Başkanı Şükür Salih ayrıca, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün’ün de kahvaltı programına misafir oldu. Başkan Övün, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yönetimini kahvaltıya davet ederken, davete icabet eden Başkan Salih ve ekibi, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün’e ev sahipliğinden ötürü teşekkür etti.