
Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, bu hafta sonu Pamukova İnönü Yaylası’na yağan kar sonrası büyüleyici drone görüntülerini sosyal medya platformlarından paylaştı. Beyaz örtüye bürünen yayla, kış mevsiminin tüm ihtişamını yansıtarak doğaseverlerin ilgisini çekiyor.
Paylaşılan videoda, karla kaplı yaylanın eşsiz manzarası gözler önüne serilirken, Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“İnönü Yaylası bu Pazar karlar içinde daha bir güzel oldu sanki. Mutlu Pazarlar diliyoruz.”
Yaz aylarında serin havası ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilerin uğrak noktası olan İnönü Yaylası, kar yağışı sonrası bambaşka bir görünüme kavuştu. Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü’nün bu paylaşımı, doğa tutkunlarına kış manzaralarını keşfetme fırsatı sundu.
Pamukova’mızın doğal güzelliklerini bir kez daha gözler önüne seren bu görüntüler, hem bölge sakinlerinin hem de çevre illerden gelen ziyaretçilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Karın beyaz örtüsüyle bir masal diyarını andıran İnönü Yaylası, doğanın sunduğu eşsiz manzarasıyla adeta nefes kesiyor.