BIST 100
13.122,58 -5,54%
DOLAR
48,6753 0,05%
EURO
55,9142 0,19%
GRAM ALTIN
6.715,27 0,69%
BITCOIN
76.398,00 0,39%
FAİZ
41,17 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
99,53 1,00%
GBP/TRY
65,2433 0,20%
EUR/USD
1,1459 -0,05%
BRENT PETROL
102,10 -0,15%
ÇEYREK ALTIN
10.970,16 0,60%
Sakarya Kapalı
Sakarya hava durumu
15 °
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Pamukova Belediyesi Personeli Ölümle Burun Buruna Geldi: “Allah’ım Nasıl Dayanacağız!”

Pamukova Belediyesi Personeli Ölümle Burun Buruna Geldi: “Allah’ım Nasıl Dayanacağız!”

belediye
irfanaperatif980x150.gif resim yükle resim yükle resim yükle cagan-final.gif

Komşu İlçelerimiz Geyve ile Bilecik arasında devam eden orman yangınlarına müdahale eden Pamukova Belediyesi personeli, iki yönden gelen alevlerin ortasında kalarak ölümle burun buruna geldi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bugün öğleden sonra Geyve Bayat Mahallesi’nde başlayan ve ilçede son 4 gün içinde çıkan 3. büyük yangın olan alevler, rüzgârın etkisiyle kısa sürede büyüyerek Bilecik sınırlarına kadar ulaştı. Bilecik’te tedbir amaçlı köyler boşaltılırken, Eskişehir’de de yangın söndürme çalışmalarında 10 personelin şehit olduğu bilgisi yürekleri yaktı.

 Alevlerin ortasında korku dolu anlar
Yangına müdahale için bölgeye sevk edilen Pamukova Belediyesi’ne bağlı ekiplerden biri, alevlerin iki koldan aniden ilerlemesiyle bir anda ateş çemberinin ortasında kaldı. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, personelin büyük bir panikle birbirine “Of Allah’ım çok sıcak, nasıl dayanacağız… Yürü, geliyor! Bırak, yürü!” diye seslendiği anlar yer aldı.

Yangın söndürme ekipleri ve destek veren belediye personelleri, zorlu koşullara rağmen alevleri kontrol altına almak için gece boyunca çalışmalarını sürdürürken bazı personelin dumandan etkilendiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi..

Levent Tüysüz Özel Haber

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Bu yazı kopyalanamaz