
Pamukova’nın Elperek Mahallesi Çarşı İçi Konak Caddesi 5. Geçit 3/b adresinde kapılarını hizmete açan Ersan Ocakbaşı, usta dokunuşları ve iddialı menüsüyle kebap severlerin yeni buluşma noktası oldu. Pazar günleri hariç haftanın altı günü hizmet veren mekan, Zırh kıyması ve özel pidesiyle hazırlanan Adana ve Urfa kebaplardan, dana ciğer şiş ve ızgara sucuğa kadar uzanan zengin seçenekleriyle hem göze hem damağa hitap ediyor..
“İster porsiyon, ister dürüm” anlayışıyla hızlı atıştırmalık isteyenlerden, dost meclislerinde uzun uzun kebap keyfi yapmak isteyenlere kadar herkesi düşünen Ersan Ocakbaşı’nda menü fiyatları da oldukça makul; Tavuk şiş 160 TL, zırh Adana ve Urfa kebap 250 TL, dana ciğer şiş 230 TL, ızgara sucuk 250 TL, tavuk ciğer 130 TL ve kanat şiş 200 TL.
Lezzet yolculuğunu tamamlayan ikramlar ise cabası: haydari, acılı ezme, tatlı ve ayran… Mekanın sıcak atmosferi ve ustaların mahareti, kebap yemeyi keyif dolu bir deneyime dönüştürüyor.
Pamukova’nın kalbinde dumanı üstünde kebap lezzetiyle tanışmak veya paket servisle bu lezzeti evinize taşımak için; 📞 0551 892 87 39
https://youtu.be/dBSq7nzWhM0?si=hf8MKjd_cxAb2feB







