BIST 100
10.759,56 -3,64%
DOLAR
49,9411 0,10%
EURO
55,7452 -0,30%
GRAM ALTIN
6.222,90 -3,56%
BITCOIN
77.780,00 0,46%
FAİZ
39,67 0,43%
GÜMÜŞ GRAM
78,92 -5,74%
GBP/TRY
66,9160 0,04%
EUR/USD
1,1160 -0,18%
BRENT PETROL
111,79 0,51%
ÇEYREK ALTIN
10.174,43 -3,56%
Sakarya Parçalı Az Bulutlu
Sakarya hava durumu
17 °
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Aday Tanıtım Programında Güven Övün, Adeta Gövde Gösterisi Yaptı..

Aday Tanıtım Programında Güven Övün, Adeta Gövde Gösterisi Yaptı..

kapak
irfanaperatif980x150.gif resim yükle resim yükle koma-gene cagan-final.gif

Pamukova Saadet Partisi Teşkilatı Tarafından Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi adayları, tanıtım programı gerçekleştirildi. 5.000 kişinin katılım sağladığı aday tanıtım programı adeta mitinge dönüştü.

Saadet Partisi Pamukova Belediye Başkan Adayı Güven Övün ve meclis üyesi adayları tanıtım programına Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fahrettin Bay, Geyve Belediye Başkan Adayı Fikret Özer, Saadet Partisi Sakarya İl Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Pamukova teşkilatının yanı sıra yaklaşık 5.000 vatandaş katılım sağladı.

Program saat 20:30’da Saadet Partisi Pamukova Belediye Başkan Adayı Güven Övün’ün meşaleler ve havai fişekler eşliğinde coşkulu kalabalık tarafından sloganlar eşliğinde karşılandı. İstiklal marşının okunmasının arından ilçe başkanı Kemal Taş’ın konuşması sonrasında meclis üyeleri adına Ahmet Şen sahneye çıktı ve okuduğu şiirler ve konuşması ile vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Saadet Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fahrettin Bay yaptığı konuşmada “ Pamukova’da görülen tabloya göre, seçim çoktan bitmiştir. Belediye Başkan Adayımız Güven Övün bu büyük destek ile seçimin galibi olacaktır. Bize de şimdiden Pamukova’ya hayırlı olsun demek düşer. ” dedi.

Coşkulu kalabalık tarafından dakikalarca ayakta alkışlanan Güven Övün, sloganlar ve havai fişek gösterisi eşliğinde sahneye Çıktı.

Saadet Partisi Pamukova Belediye Başkan Adayı Güven Övün yaklaşık bir saat süren konuşmasında, diğer adaylara yüklenerek yapacağı projelerden bahsetti.

Güven Övün yaptığı konuşmada “20 yıldır Pamukova’da belediye başkanlığı yapmış biri var. Allah aşkına sen bu 20 yılda ne yaptın? Sadece kendi imkanların ile yaptığın bir tane Gölparak var onu da milleti ayağına çağırmak için kullanıyorsun. Birde ver %70 oyunu aç Ankara’nın yolunu diyor. Sen %7 al öp başının üstüne koy. Bu millet sana Ankara’nın yolunu değil, Sapanca’nın yolunu açacak.  

Hizmetlerimizi yaparken hangi mahallemiz yüzde kaç oy ile bizleri desteklemiş gibi bu tür bir ayrıma girmeyeceğiz. Büyüklerin karşısında karne hesabı şu mahalleye şu kadar oy var diyerek hizmet götürülmez. Oy ayrımı yapılmaz. Şimdiden bize şu kadar oy verin seçimden sonra ona göre hizmet alırsınız gibi tehditlerde de asla bulunmadık bulunmayacağız. Herkese eşit şekilde yaklaşacağız. Şahısların çıkarlarına göre değil Halkın çıkarına göre kararlar vereceğiz. Korku ve tehdit üzerine kurulan tüm oyunları el ele vererek yıkacağız. 1 Nisandan sonra Karamsarlık yok, umut var, ayrımcılık yok adalet var, iltimas yok hizmet var, korku yok huzur var, Baskı yok GÜVEN var.

Artık şu kirli siyaseti bırak. Karşımda dik dur ki zaferimin bir anlamı olsun! Bir çivi bir nalı bir nal bir atı bir at bir komutanı bir komutan Bir ülkeyi kurtarır” 31 Mart’ta Pamukova’yı kurtaracak olanda sizlersiniz. Ben 31 Mart’a kadar 4 kavram söyleyeceğim. “Hukuk, Adalet, Mantık, Fayda” 31 Mart’tan sonra ise bunların uygulamasını göreceksiniz. Refah, mutlu bir Pamukova için 31 Mart günü hep birlikte oyumuzu Güven Övün’e kullanacağız…” dedi.

Daha sonra Belediye Meclis üyeleri isimlerini tek tek okuyarak sahneye çağırdı ve tanıttı. Program sonrasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerle uzun bir süre hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.
SabriSorgun 12.03.2019 11:26

MAŞALLAH PAMUKOVAMA

Yanıtla
error: Bu yazı kopyalanamaz