BIST 100
14.478,69 -0,04%
DOLAR
44,8951 0,05%
EURO
52,8669 -0,09%
GRAM ALTIN
6.910,41 -0,62%
FAİZ
39,83 0,53%
GÜMÜŞ GRAM
113,95 -0,96%
BITCOIN
76.493,00 0,23%
GBP/TRY
60,7144 -0,09%
EUR/USD
1,1766 -0,19%
BRENT
94,90 -0,61%
ÇEYREK ALTIN
11.298,41 -0,62%
Sakarya Kapalı
Sakarya hava durumu
22 °
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • AK Parti’de flaş gelişme! Genel Merkez’den Sakarya’ya mesaj…

AK Parti’de flaş gelişme! Genel Merkez’den Sakarya’ya mesaj…

ewewf
irfanaperatif980x150.gif resim yükle resim yükle resim yükle Untitled.gif cagan-final.gif resim yükle

AK Parti’de belediye başkan adaylığı beklentisi ile istifa eden ve aday olamayacağını öğrendikten sonra parti geleneğine uymayacak davranışlarda bulunduğu iddia edilen bazı isimlerin Binali Yıldırım tarafından Genel Merkeze çağrıldığı iddia edildi.

YILDIRIM OLAYA EL KOYDU

AK Parti’de 40’ın üzerinde İl Başkanı ve 300’ün üzerinde ilçe başkanı belediye başkanlığı aday adaylığı için istifa etmişti. İstifa ettikten sonra aday olamayacağını öğrenen bazı başkanların parti geleneğine uymayacak davranışlarda bulunduğu iddiası AK Parti Genel Merkezi’ni harekete geçirdi. İddialara göre AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, belediye başkanlığı beklentisiyle istifa eden bazı eski ilçe başkanlarını Ankara’ya çağırarak sert bir görüşme gerçekleştirdi.

SAKARYA’DAN GİDEN OLDU MU?

Sakarya’da ise bu süreçte istifa eden ilçe başkanı sayısı dokuz olarak kayıtlara geçmişti. Haberlisin editörlerinin edindiği bilgiye göre; Yıldırım’ın gerçekleştirdiği ‘gözümüz üzerinizde” toplantısına Sakarya’dan kimse çağrılmasa da bazı üst düzey siyasetçiler aracılığı ile Sakarya’dan bazı isimlere, “Gözümüz üzerinizde her şeyden haberimiz var” mesajı gönderildi.

Haberlisin.com

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.
Hasan Kiraz 29.09.2023 17:19

Belediye Başkanlıkları, İl Başkanlıkları, ve özellikle Doldur Boşalt Milletvekillikleri rant kapısı olduğu sürece tüm partilerde bu ayak oyunlar, arkadan iş çevirmeler, göstermelik kulak çekmeler bitmez.

Siyasetin kendisi kirli içindekiler mi temiz kalacak?

Yanıtla
error: Bu yazı kopyalanamaz