
Anahtar Parti Pamukova İlçe Başkanı Şafak Uysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, milli egemenliğin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andı.
Başkan Uysal mesajında, 23 Nisan’ın Türk milletinin kendi kaderini tayin ettiği en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu belirterek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı gün, geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza duyulan güvenin en güçlü ifadesidir” dedi.
Çocukların sadece bugünün değil, yarının da en büyük gücü olduğunu vurgulayan Uysal, onların iyi eğitim almış, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmesinin ülkenin geleceği açısından hayati önem taşıdığını ifade etti.
Uysal, mesajının sonunda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanları saygıyla, rahmetle anarken, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı ve sağlıklı, başarılı bir gelecek temennisinde bulundu.







