
Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.
Başkan Akın, mübarek Mevlid Kandili’nin gönüllere huzur, ülkeye ve İslam âlemine barış ve esenlik getirmesi temennisinde bulundu.
Akın mesajında, “Rahmetin, bereketin ve kardeşliğin gönüllerimizi kuşattığı mübarek Mevlid Kandili’ne ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bu müstesna gecenin; birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, gönüllerimize huzur, ülkemize ve tüm İslam âlemine barış ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Tüm hemşehrilerinin ve Türk milletinin Mevlid Kandili’ni kutlayan Başkan Akın, mesajını “Mevlid Kandilimiz mübarek olsun” sözleriyle tamamladı.







