BIST 100
10.924,53 -1,34%
DOLAR
42,2338 0,05%
EURO
48,8065 -0,18%
GRAM ALTIN
5.498,51 1,19%
FAİZ
39,87 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
66,71 1,51%
BITCOIN
106.221,00 1,64%
GBP/TRY
55,5253 -0,18%
EUR/USD
1,1556 -0,09%
BRENT
64,06 0,68%
ÇEYREK ALTIN
8.990,06 1,19%
Sakarya Açık
Sakarya hava durumu
9 °
  • ANASAYFA
  • SİYASET
  • Başkan Murat Salih, Sapanca’ya Bahar Geldi; Sıra Pamukova’da!

Başkan Murat Salih, Sapanca’ya Bahar Geldi; Sıra Pamukova’da!

murat Salih Pamukova

4 Ağustos Pazar günü gerçekleşen CHP Pamukova İlçe Gençlik Kolları 17. Olağan Kongresi'nde başkanlık görevini devralan Murat Salih, ilk icraatlarını hayata geçirmeye başladı.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sapanca’nın CHP’li Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’i ziyaret eden Salih, Pamukova’nın simgesi haline gelen Ayva Lokumu ve ilçede yetişen taze meyveleri Başkan Şahin’e takdim etti. Bu anlamlı hediye, Pamukova ile Sapanca arasında tatlı bir bağ kurarken, gençlerin siyasetteki enerjisini bir kez daha  gözler önüne serdi.

''Başkan Şahin’den Gençlere Destek ve Başarı Dilekleri''

Ziyarette, genç siyasetçileri tebrik eden Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, CHP Pamukova İlçe Gençlik Kolları’nın yeni yönetimine başarılar diledi. Gençlerin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Şahin, Pamukova’dan gelen bu nezaket dolu hareketin kendisini çok memnun ettiğini ifade etti. CHP'li gençlere gelecekteki çalışmalarında daima yanlarında olacağı mesajını veren Şahin, bu birlikteliğin hem Sapanca hem de Pamukova için olumlu bir etki yaratacağına inandığını belirtti.

''Murat Salih: "Sapanca’ya Bahar Geldi, Sıra Pamukova’da!''

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan CHP Pamukova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih, “Cumhuriyet Halk Partisi Pamukova İlçe Gençlik Kolları olarak Sapanca Belediye Başkanımız Sayın Nihat Arda Şahin’i makamında ziyaret ettik. Kendilerine ilçemizin meşhur Ayva Lokumu ile Pamukova’mızın bereketli topraklarında yetişen meyveleri ikram ettik. Nazik misafirperverlikleri için Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Sapanca’ya bahar geldi, sıra Pamukova’da!” dedi. Salih’in bu sözleri, gençlerin Pamukova’da değişim rüzgarları estirmek için kararlı olduklarının sinyallerini verirken, ilçede yeni bir siyasi dönemin kapısını aralıyor.

Haber//Levent Tüysüz

Whats-App-G-rsel-2024-08-19-saat-19-52-55-0033ca2aWhats-App-G-rsel-2024-08-19-saat-19-52-55-df860bfa
fotoğraf jpeg çevirme

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Bu yazı kopyalanamaz