
Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından Pamukova Trafo Merkezi’nde yapılacak bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle ilçe genelinde geniş kapsamlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Resmi yazıya göre, çalışma günü 7 Eylül 2025 Pazar olarak belirlendi. Kesinti saatleri ise 01.00 ile 09.00 arasında olacak. Çalışma kapsamında Pamukova TM’de 36 kV Bara sıfırlama işlemi gerçekleştirilecek.
Bu nedenle Pamukova’nın merkez ve kırsalında yer alan 33 mahallede elektrik kesintisi yaşanacağı bildirildi. Vatandaşların kesintiden dolayı mağduriyet yaşamaması için gerekli tedbirleri almaları istendi.
TEİAŞ’tan yapılan açıklamada;
“Bakım çalışmalarının güvenli ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için söz konusu saatler arasında Pamukova TM’de baralar sıfırlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.” ifadelerine yer verildi.