BIST 100
11.498,38 2,10%
DOLAR
43,0312 0,16%
EURO
50,4706 -0,18%
GRAM ALTIN
5.991,88 0,43%
FAİZ
36,74 -1,29%
GÜMÜŞ GRAM
100,39 1,47%
BITCOIN
90.219,00 0,21%
GBP/TRY
57,9551 -0,07%
EUR/USD
1,1719 -0,23%
BRENT
60,75 -0,16%
ÇEYREK ALTIN
9.796,73 0,43%
Sakarya Açık
Sakarya hava durumu
-1 °

Ekrem Yüce’den Pamukova Ziyareti

kapak.fw

Pamukova Belediyesi'ni ziyaret eden AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Mümbit toprakları, yakaladığı gelişme ivmesi ile Pamukova şehrimizin önemli bir ilçesidir. İnşallah Pamukova'da çok güzel hizmet ve yatırımlar gerçekleştireceğiz. 31 Mart seçimlerinde Pamukovalı hemşehrilerimizin destek ve dualarını bekliyorum" dedi.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Pamukova Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Adayı Yüce'nin Belediye Başkanı Cevat Keser'i ziyaretinde AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Aziz Burak Çelik ve yönetimi, meclis üyeleri, STK Temsilcileri ve muhtarlar yer aldı. Başkan Adayı Ekrem Yüce, Pamukova için çok çalışacaklarını ifade ederek, Pamukovalı vatandaşlara destek ve ilgileri için teşekkür etti.

İnancımız tam

Başkan Adayı Ekrem Yüce'yi Pamukova'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, "Ekrem Yüce bizim ağabeyimiz, kardeşimizdir. Yöremizin, bölgemizin insanıdır. Sakaryamızıyın gelişimi için çok çalışacağına ve güzel projeleri hayata geçireceğine olan inancımız tamdır. 31 Mart seçimleri ülkemizin bekası için çok önemlidir. Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Ekrem Yüce'yi Pamukovalı hemşehrileri çok seviyor ve destekliyor" dedi.

Pamukova'da çok güzel hizmetlerimiz olacak

Mümbit toprakları, tarımsal faaliyetleri ve gelişen trendi ile Pamukova'nın Sakarya'nın önemli ilçelerinden biri olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Bu güzel ilçemiz ve şehrimiz için çok güzel hizmetler ve projeler hayata geçireceğiz. Şehrimizin avantajlarını en iyi şekilde değerlendirerek Sakarya'yı marka şehirler arasına taşıyacağız. İnşallah Pamukova ilçemiz için de çok çalışacak, daha güzel ve farklı bir Pamukova oluşturacağız" diye konuştu.

Hizmet yolculuğu devam edecek

Başkan Adayı Ekrem Yüce, "AK Parti'yle başlayan hizmet yolcuğunda ülkemiz, şehirlerimiz dev yatırımlara kavuştu. Bu kutlu yolda türlü engellerle karşılaştık. 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ülkemizi sendeletmek isteyenlere fırsat vermedik. Başaramadılar, inşallah hiçbir zamanda başaramayacaklar. Gücümüzü milletimizden alarak hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Bu noktada Pamukovalı hemşehrilerimizin de destek ve dualarını bekliyorum" dedi..

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Bu yazı kopyalanamaz