
Geyve ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi'nde yaşayan 76 yaşındaki Necdet Gül, 27 Mart 2026 Cuma günü sabah saatlerinde iddialara göre arazi keşfi yapmak üzere Dereköy Yaylası'na çıktı.
Bir yakını aracılığı ile yaylaya ulaştığı belirtilen Necdet Gül, iddialara göre biraz dolaşacağını ve cuma namazı için mahalleye tekrar döneceğini söyledi. Saatler geçmesine rağmen ulaşılamayan ve cuma namazına gelmeyen 76 yaşındaki Gül'e yakınları da ulaşamadı.
Jandarmaya kayıp ihbarında bulunulması üzerine aynı gün akşam saat 19.00 sularında Necdet Gül'ü arama çalışmaları başlatıldı. 28 Mart 2026 Cumartesi günü de UMKE, AFAD, İHH, Jandarma timi, mahalleli ve avcılardan oluşan kalabalık ekiple karadan ve havadan drone destekli devam eden arama çalışmaları ikinci gününde de sonuç vermedi.
Olumsuz hava koşulları nedeniyle akşam saatlerinde ara verilen çalışmalarına bu sabah erken saatlerde yeniden devam edildi.
NECDET AMCADAN ACI HABER!
Arama çalışmalarına devam eden ekipler, 76 yaşındaki Necdet Gül'ün dere yatağı yakınlarındaki cansız bedenine ulaştı. Necdet Gül'den gelen acı haber ailesi ve yakınlarını yasa boğarken kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.






