
Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekiplerince gerçekleştirilen hırsızlık operasyonunda 1 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekiplerince Pamukova İsabalı ve Turgutlu Mahallesi’nde Türk Telekom’a ait kabloların kesilerek çalınması olayına ilişkin operasyon düzenlendi. Gerçekleşen 4 hırsızlık olayı ile ilgili 4 aylık takip sonucunda; şüpheli B.A.(42) ikamet ettiği Bursa Kestel ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.
Şüpheli B.A.’nın ifadesi sonrasında hırsızlık olaylarını F.K.(30) ve A.Ö.(29) ile gerçekleştirdiği tespit edildi. Tespiti yapılan diğer şüphelilerden F.K.’nın Bursa Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda olduğu, A.Ö.’nün ise Bursa ilinde ikamet ettiği öğrenildi. Öte yandan B.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli Cezaevine gönderildi.