BIST 100
14.477,38 -1,14%
DOLAR
45,5453 0,25%
EURO
53,0757 -0,01%
GRAM ALTIN
6.693,55 -1,48%
FAİZ
42,37 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
114,83 -5,85%
BITCOIN
80.746,00 -0,80%
GBP/TRY
60,9113 -0,19%
EUR/USD
1,1643 -0,22%
BRENT
107,61 1,79%
ÇEYREK ALTIN
10.943,96 -1,48%
Sakarya Kapalı
Sakarya hava durumu
16 °
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Katil zanlısı ortağı çıktı! İşte Sapanca’daki cinayetin detayları…

Katil zanlısı ortağı çıktı! İşte Sapanca’daki cinayetin detayları…

fggf
irfanaperatif980x150.gif resim yükle resim yükle resim yükle Untitled.gif cagan-final.gif resim yükle

Sapanca’da bungalov tesisinde sabaha karşı yaşanan cinayette iş insanı Aykut Saban, ortağıyla çıkan tartışma sonrası ruhsatsız tabancayla vurularak öldürüldü. Cinayetin katil zanlısı ortak Z.M. silahla birlikte yakalanarak gözaltına alınırken, olayın perde arkası soruşturmayla netleşiyor.

Sapanca’da bungalov tesisinde sabaha karşı çıkan tartışmada iş insanı Aykut Saban, ortağı tarafından silahla vurularak öldürülmüştü.

Olay, Sapanca ilçesi Gazipaşa Mahallesi Yedigöz Caddesi üzerinde bulunan ve Aykut Saban ile ortağı Z.M.’ye ait bungalov tesisinin ofisinde sabaha karşı meydana geldi.

İddiaya göre gece 03.00 sularında Aykut Saban (37) ile ortağı Z.M. (40) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Z.M., yanında bulunan ruhsatsız tabancayla Saban’a ateş etti.

Silah sesleri üzerine çevredekilerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Aykut Saban’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Saban’ın cansız bedeni Sapanca İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze daha sonra Otopsi Merkezi’ne gönderildi.

Cinayetin katil zanlısı Z.M., olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ile birlikte polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:Medyabar.com

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Bu yazı kopyalanamaz