
Pamukova’nın etkinlikleriyle adından söz ettiren mahallesi Akçakaya’da, mahalle sakinleri bu kez karda tahta arabalarla eğlencenin tadını doyasıya çıkardılar.
Mahallenin renkli simalarından “Albay” lakaplı Ahmet Güler, büyük bir özenle tahta arabaların bakımlarını yaparak tekerleklerini yağladı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından mahalle sakinleri, karlı yolda tahta arabalarla rampa aşağıya giderek keyifli anlar yaşadı.
Soğuk havaya rağmen neşeyle süren etkinlik, hem büyüklerin hem de gençlerin yüzünü güldürdü. Mahalle sakinleri, bu spontane eğlencenin ardından sıcak çay eşliğinde sohbet ederek günü noktaladı.
Akçakaya Mahallesi, kendi aralarında düzenledikleri bu tür etkinliklerle kışın keyfini çıkarmaya devam ediyor.