
Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yeni dönem resmen başladı.. Geçtiğimiz haftalarda Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Pamukova’ya atanan Mehmet Doğan, ilçedeki görevine resmen başladı..
Göreve başlar başlamaz sahaya inen Doğan, ilçe genelinde okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Eğitim kurumlarını yerinde inceleyen Doğan, okullarda yürütülen çalışmalar, ihtiyaçlar ve eğitim süreçleri hakkında öğretmenlerle görüşmeler gerçekleştirdi.
Doğan, ziyaretlerinde öğretmenlerle yaptığı değerlendirmelerde eğitim-öğretim kalitesini yükseltmek için planlamalar yapılacağını belirtti. Ayrıca bu tür ziyaretlerin düzenli olarak devam edeceğini ifade eden Doğan, “Okullarımızı yakından takip etmeye, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını yerinde görmeye devam edeceğiz. Eğitimde başarıyı ancak ortak bir çabayla yakalayabiliriz” sözleriyle sürece dair mesaj verdi.
Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede ise, ilçedeki eğitim faaliyetlerinin daha verimli hale getirilmesi için kurum, öğretmen, öğrenci ve velilerle iş birliğinin önemine dikkat çekildi.
Pamukova eğitim camiası, yeni müdürün görevine başlamasıyla birlikte ilçede eğitim adına yeni bir sayfa açıldığını ifade ediyor.