BIST 100
11.498,38 2,10%
DOLAR
43,0312 0,16%
EURO
50,4706 -0,18%
GRAM ALTIN
5.991,88 0,43%
FAİZ
36,74 -1,29%
GÜMÜŞ GRAM
100,39 1,47%
BITCOIN
90.160,00 0,15%
GBP/TRY
57,9551 -0,07%
EUR/USD
1,1719 -0,23%
BRENT
60,80 -0,08%
ÇEYREK ALTIN
9.796,73 0,43%
Sakarya Açık
Sakarya hava durumu
-1 °
  • ANASAYFA
  • EĞİTİM
  • Pamukova Meslek Yüksek Okulunda ”Çanakkale Geçilmez” konulu Konferans düzenlendi.

Pamukova Meslek Yüksek Okulunda ”Çanakkale Geçilmez” konulu Konferans düzenlendi.

kapak

Pamukova Meslek Yüksek Okulunda gerçekleşen programda Sakarya il Emniyet Müdürlüğü terörle mücadele şube müdürlüğü personeli Resul Karatosun, tarafından “Çanakkale Geçilmez” konulu konferansı ile Çanakkale Savaşı ve gizli kahramanlarını anlattı.

Pamukova Meslek Yüksek Okulu Konferans solonunda gerçekleşen Etkinliğe, Terörle mücadele şube müdürlüğü personeli Resul Karatosun, Okul müdür yardımcısı Recep Şen, Öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldi.

Programda konuşma yapan Okul Müdür Yardımcısı Recep Şen, ''okulumuzda tarihimizi en iyi şekilde anlamak için kültür ve sanat etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Bugün bu konferanslardan birisini daha gerçekleştirmenin mutluğunu yaşıyoruz” dedi.

Çanakkale birliğimizin sembolüdür

Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde böyle bir konferansın son derece fayda sağladığını dile getiren Resul Karatosun, Çanakkale’nin gizli kahramanları , Çanakkale savaşı milletimizin asla esareti kabul etmeyeceğinin ve düşmanın gemileri, topları ile sayıca üstün olsalar bile, Türk milletinin karakterinde bağımsızlığın olduğunu gösterdiği savaştır. Bu savaşta Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Arabı ve birçok farklı etnik grubu ülkenin bekası ve geleceği için omuz omuza savaşmıştır. İlimizden de birçok şehidimizin olduğu Çanakkale Savaşı birlik ve beraberliğin de en güzel sembolüdür, diyerek sözlerine son verdi.

Haber: Levent Tüysüz

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Bu yazı kopyalanamaz