
Pamukova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, olağan genel kurul heyecanını yaşamaya hazırlanıyor. Oda üyeleri, 7 Şubat Cumartesi günü yapılacak genel kurulda yeni dönem yönetimini belirlemek üzere sandık başına gidecek.
Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın hizmet binasında gerçekleştirilecek genel kurul, saat 12.00’de başlayacak. Toplam 317 üyenin oy kullanmasının beklendiği genel kurulda, mevcut Başkan Mesut Kiraz tek aday olarak üyelerin karşısına çıkacak. 2023 yılından bu yana başkanlık görevini yürüten Kiraz, yeni dönem için yeniden güven tazelemek istiyor.
Genel kurulda sadece seçim değil, oda faaliyetlerinin değerlendirilmesi, yeni döneme ilişkin hedefler ve şoför esnafının beklentileri de masaya yatırılacak. Önümüzdeki sürecin yol haritası, üyelerin görüş ve önerileri doğrultusunda şekillenecek.
Oda yönetimi tarafından yapılan davette ise tüm üyelere ve Pamukovalılara çağrıda bulunularak, “7 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’de odamızda gerçekleştireceğimiz Olağan Genel Kurulumuza tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” mesajı paylaşıldı.
Pamukova’da şoför esnafını yakından ilgilendiren genel kurulun, yüksek katılım ve sakin bir atmosferde tamamlanması bekleniyor.





