
Pamukova’nın sevilen isimlerinden, ilçede “Panayırcı Hacı Ağabeyi” olarak tanınan lunapark işletmecisi Abdurrahman Feyzioğlu, Çorlu’da geçirdiği ani rahatsızlık (Pırtı Atması) sonucu hayatını kaybetti.
İlk edinilen bilgilere göre, Feyzioğlu gece saatlerinde Çorlu’da aniden rahatsızlandı. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Abdurrahman Feyzioğlu, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Feyzioğlu’nun vefat haberi, Pamukova’da büyük üzüntüye neden oldu. İlçede uzun yıllardır lunapark işletmeciliği yapan ve vatandaşlar tarafından sevilen Feyzioğlu, özellikle panayır dönemlerinde çocukların ve ailelerin yakından tanıdığı bir isimdi.
Abdurrahman Feyzioğlu’nun cenazesinin ne zaman ve nerede toprağa verileceği, ailesinden gelecek bilginin ardından netleşecek.







