BIST 100
13.938,48 1,42%
DOLAR
46,2686 0,15%
EURO
53,5436 -0,02%
GRAM ALTIN
6.277,08 0,31%
FAİZ
42,77 -1,72%
GÜMÜŞ GRAM
101,24 1,17%
BITCOIN
63.612,00 0,30%
GBP/TRY
62,0642 0,08%
EUR/USD
1,1568 -0,09%
BRENT
87,33 -3,37%
ÇEYREK ALTIN
10.263,02 0,31%
Sakarya Parçalı Bulutlu
Sakarya hava durumu
16 °
  • ANASAYFA
  • Yaşam
  • Pamukova’nın Yaşayan Çınarı; İlçenin İlk Zabıtası Hulki Köksal…

Pamukova’nın Yaşayan Çınarı; İlçenin İlk Zabıtası Hulki Köksal…

zabıta hulki
irfanaperatif980x150.gif resim yükle resim yükle cagan-final.gif

Pamukova’nın köklü geçmişine tanıklık eden, ilçenin ilk belediye zabıtası Hulki Köksal, 96 yıllık ömrünü aynı sadakat ve huzurla sürdürürken, anılarını taze tutmaya devam ediyor.

Pamukova’nın sosyal dokusunun şekillendiği yıllarda, kamu düzeninin tesisi için görev alan ilk zabıta olarak tarih sayfalarına adını yazdıran Hulki Köksal, ilçenin "yaşayan çınarları" arasında özel bir yere sahip. 1930 yılında dünyaya gözlerini açan Köksal, meslek hayatının tam 30 yılını Pamukova Belediyesi bünyesinde, büyük bir özveriyle hizmet vererek geçirdi.

Görev yaptığı dönemlerde ilçenin her karışında ayak izi bulunan, dürüstlüğü ve disipliniyle halkın güvenini kazanan Köksal, bugün emekliliğin dinginliğini yine aynı topraklarda yaşıyor. Beş çocuk babası olan ve hayatının her evresinde aile bağlarına verdiği önemle tanınan Köksal, yaşamını çocukları ve torunlarıyla iç içe, huzur dolu bir ortamda sürdürüyor. Geçmişin zorlu ama bir o kadar da kıymetli tecrübelerini yeni nesillere aktaran Hulki Köksal, sadece bir dönemin değil, Pamukova’nın ortak hafızasının da temsilcisi olma görevini ifa ediyor.

Pamukova sosyal medya.com ailesi olarak, ilçemizin bu kıymetli büyüğüne, sevdikleriyle birlikte geçireceği nice sağlıklı ve uzun ömürler dileriz.

psm-1.jpg psm-2.jpg sdfsd.jpg

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Bu yazı kopyalanamaz