BIST 100
11.261,52 0,37%
DOLAR
43,0214 0,13%
EURO
50,6660 0,21%
GRAM ALTIN
6.045,25 1,32%
FAİZ
37,22 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
101,18 2,27%
BITCOIN
88.929,00 0,74%
GBP/TRY
58,0581 0,11%
EUR/USD
1,1764 0,15%
BRENT
61,14 0,48%
ÇEYREK ALTIN
9.883,98 1,32%
Sakarya Açık
Sakarya hava durumu
-8 °
  • ANASAYFA
  • Asayiş
  • Polis damat dehşet saçtı! Eski kayınpederi öldü, eski bacanağı yaralı..

Polis damat dehşet saçtı! Eski kayınpederi öldü, eski bacanağı yaralı..

polis dehşeti

Sakarya'da polis memurunun vurduğu eski kayınpederi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. Ayrıntılar...

Alınan bilgiye göre Bolu İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan 43 yaşındaki polis memuru H.D. Adapazarı Tepekum Mahallesi'nde tartıştığı bir süre önce boşandığı eşinin babası olan 60 yaşındaki Yaşar Türkel ve 32 yaşındaki eski bacanağı İ.A.'yı silahla vurdu.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar sonrası olay yerine gelen ambulans yaralıları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olay yerinden kaçan polis memuru H.D. ise çeşitli birimlerden çok sayıda polisin katıldığı operasyonla yakalandı. Polis memuru H.D. gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Hastanede ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan eski kayınpeder yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken eski bacanak İ.A.'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşar Türkel ve İ.A.'nın yakınları hastaneye koşarken hastane önünde de hareketlilik yaşandı. Ölen Yaşar Türker'in kızları hastanede "Baba sen ölemezsin!" diye feryat ettikleri duyuldu.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Medyabar.com

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Bu yazı kopyalanamaz