BIST 100
14.311,19 -0,13%
DOLAR
45,1839 0,14%
EURO
52,7579 0,04%
GRAM ALTIN
6.632,08 0,62%
FAİZ
40,91 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
105,07 1,52%
BITCOIN
75.903,00 0,33%
GBP/TRY
60,9489 -0,03%
EUR/USD
1,1668 -0,08%
BRENT
122,71 3,97%
ÇEYREK ALTIN
10.843,45 0,62%
Sakarya Parçalı Az Bulutlu
Sakarya hava durumu
6 °
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Sakarya’da çocukların suça sürüklenmesi masaya yatırıldı…

Sakarya’da çocukların suça sürüklenmesi masaya yatırıldı…

rtrt
irfanaperatif980x150.gif resim yükle resim yükle resim yükle Untitled.gif cagan-final.gif resim yükle

TBMM bünyesinde kurulan araştırma komisyonunun Sakarya’daki toplantısında, çocukların suça sürüklenmesini önlemeye yönelik çalışmalar ele alındı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesinde oluşturulan “Çocukların Suça Sürüklenmesine Yol Açan Nedenlerin Araştırılması Komisyonu” kapsamında Sakarya’da önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Valilik Salonu’nda düzenlenen toplantıya Komisyon Başkanı Müşerref Pervin Tuba Durgut, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük ve Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci katıldı.

Toplantıda ayrıca Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, İl Jandarma Komutanı Hasan Erbağ ile kurum ve kuruluşların il müdürleri ve çok sayıda bürokrat yer aldı.

Erken farkındalık vurgusu
Toplantının açılışında konuşan Komisyon Başkanı Müşerref Pervin Tuba Durgut, komisyonun çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Durgut, doğru bilgilendirme ve erken farkındalık sayesinde çocukların suça sürüklenmesinin önüne geçilebileceğini ifade etti.

Açılış ve bilgilendirme konuşmalarının ardından toplantının devamı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

error: Bu yazı kopyalanamaz