DOLAR 36,6753 % 0.09
EURO 40,0531 % 0.19
STERLIN 47,6169 % 0.05
FRANG 41,4598 % -0.24
ALTIN 3.516,44 % -0,05
BITCOIN 84.327,73 3.145

Bari Bir Ay Cebimizde Kalsaydı..

Yayınlanma Tarihi : Google News
Bari Bir Ay Cebimizde Kalsaydı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 2023’te geçerli olacak asgari ücreti 8 bin 506 lira olarak açıklamasının ardından zincir marketler de zam yaptı. Değişen etiketler sosyal medyada paylaşıldı.

 

Milyonlarca insanın beklediği asgari ücret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. 2023 yılında geçerli olacak asgari ücret 8 bin 506 lira olarak belirlendi.

Asgari ücretteki artışın ardından zincir marketler de fiyatlarını artırmaya başladı. Yüzde 54,66 oranında yapılan zammın ardından zincir marketlerde eski ve yeni fiyatların karşılaştırıldığı fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

Paylaşılan fotoğraflarda temel gıda başta olmak üzere birçok temizlik ürününe zam geldiği iddia edildi.

Asgari ücrete yapılan artış nedeniyle marketlerin aynı gün etiketleri değiştirdiği öne sürüldü.

Marketlerde çalışan kişilerin ürünlerin yeni ve eski fiyatlarını karşılaştırdığı fotoğraflar sosyal medyada birçok kişinin tepkisini çekti.

error: Bu yazı kopyalanamaz
WhatsApp İhbar Hattı
WhatsApp İhbar Hattı
WhatsApp İhbar Hattımız Üzerinden Pamukova İle İlgili Haber Değeri Taşıyan Resim veya Video'larınızı Göndermek Sizden Yayınlamak Bizden.