
Pamukova’da hayata geçirilmesi planlanan Yeni Çarşı Camii ve Kent Meydanı Projesi kapsamında, 3 taşınmaz yeniden Pamukova Belediyesinin mülkiyetine geçti.
Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisinin ekim ayı toplantısında alınan kararla, daha önce Büyükşehir Belediyesine devredilen 3917, 3918 ve 3925 numaralı parsellerin mülkiyeti Pamukova Belediyesine iade edildi.
Söz konusu taşınmazların, Pamukova Belediyesinin kendi öz kaynaklarıyla 21 milyon TL bedelle satın aldığı 3926 numaralı parselin komşusu olduğu belirtildi.
Taşınmazların yeniden belediye mülkiyetine geçmesiyle birlikte, ilçe merkezine yeni bir yaşam ve buluşma alanı kazandırması hedeflenen Yeni Çarşı Camii ve Kent Meydanı Projesi için önemli bir adım daha atılmış oldu.







