
Sakaryaspor seçimli Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Enes Zengin, yeniden başkan seçildi. AYRINTILAR.
Sakaryaspor Olağan Genel Kurulu'nda Enes Zengin tekrar başkan seçildi.
Yeşil-siyahlı camia, kulübün geleceği adına önem taşıyan bir günü geride bıraktı. Sakaryaspor seçimli Olağan Genel Kurulu, bugün (1 Temmuz) saat 14.00'te Adapazarı Orhan Gazi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.
Kongre'de tek aday, mevcut Başkan Enes Zengin oldu. Başka liste veren olmadığından açık oylama ile Enes Zengin, yeniden Sakaryaspor Kulüp Başkanı olarak seçildi.
Seçim sonrası kürsüde konuşan Zengin, Sakaryaspor ile yarım kalan hikayenin tamamlanacağını belirterek, ilerleyen süreç için olumlu sinyaller verdi.
Enes Zengin:
"Sakaryaspor kimsenin PR yapacağı bir yer değil. Ben dahil. Gerçekten Sakaryaspor'a gönül verenlerle birlikte daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.
Ben hiç kimsenin art niyetli olmadığını biliyorum. Rabbim nasip ederse yarım kalan hikayeyi yeniden yazacağız.
Başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar olmak üzere yanımızda olan herkese teşekkür ederim."





