DOLAR 38,7786 % 0.39
EURO 43,8944 % 0.27
STERLIN 51,6488 % 0.37
FRANG 46,6481 % 0.44
ALTIN 4.143,57 % 0,97
BITCOIN 103.450,00 0.549

Yıkama Makinelerindeki Bozuk Paraları Çalan Hırsızlar Yakalandı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yıkama Makinelerindeki Bozuk Paraları Çalan Hırsızlar Yakalandı.


Kocaeli’nde 2, Sakarya Pamukova’da bulunan 1 petrol istasyonundaki araç yıkama makinelerinin kilitlerini kırarak bozuk paraları çaldıkları tespit edilen 3 kişilik çete, Kocaeli Polisi tarafından iş üstündeyken yakalandı. Şüphelilerin kullandıkları kiralık aracın sahibinin ise kendisini astığı öğrenildi.


Edinilen bilgilere göre Yakalanan şüphelilerin, 30 Aralık gecesi Gebze Pelitli Mahallesinde bulunan bir akaryakıt istasyonundaki oto yıkama otomatından 100 TL, Körfez Atalar Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonundaki oto yıkama otomatından 350 TL, son olarak da Sakarya’nın Pamukova ilçesinde bulunan bir akaryakıt istasyonundaki oto yıkama otomatından ise 850 TL bozuk para çaldıkları tespit edildi. 

Polis ekiplerince, şüpheliler S.S. (24), S.G. (28) ve S.Y’yi (24) Çayırova ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ARACI KİRALAYAN KENDİNİ ASTI 

Şüphelilerin hırsızlık olayında kullandıkları otomobili İstanbul Pendik’te kendilerine kiralayan kişinin ise şüphelilerin yakalandıktan sonra İstanbul Pendik’te kendisini asarak yaşamına son verdiği öğrenildi.Şahısın intiharının olayla bağlantısı olup olmadığı bilinmiyor.


error: Bu yazı kopyalanamaz
WhatsApp İhbar Hattı
WhatsApp İhbar Hattı
WhatsApp İhbar Hattımız Üzerinden Pamukova İle İlgili Haber Değeri Taşıyan Resim veya Video'larınızı Göndermek Sizden Yayınlamak Bizden.