
Sakarya Pamukova Elperek Mahallesinde bulunan Esentepe Sosyal Tesisleri'nde 4 ayı görüldü. Vatandaşların kameraya aldığı ayılar, Pamukova 46. Mühimmat Bölüğü yönüne ilerleyip gözden kayboldu.
Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, şehir merkezine yakın bir noktada bulunan Esentepe Sosyal Tesisleri'nde görülen 4 ayı, vatandaşlar arasında panik yarattı. Olay, Elperek Mahallesi sınırları içinde akşam saatlerinde meydana geldi.
AYILAR KAMERAYA ALINDI, GÖRÜNTÜYÜ ÇEKEN VATANDAŞLAR ŞOKTA
Görgü tanıklarının aktardığına göre, sosyal tesislerin alt yamacında birden bire ortaya çıkan ayılar, kısa sürede vatandaşların dikkatini çekti. Ayıları fark eden bazı vatandaşlar, telefon kameralarıyla o anları kayda aldı.
Görüntüyü kaydedenler “dehşete düştük” diyerek yaşadıkları şaşkınlığı dile getirdi. Sosyal tesis çevresinde o sırada çocukların da bulunduğu öğrenildi.
Ayılar bir süre çevrede dolaştıktan sonra, Pamukova 46. Mühimmat Bölüğü Şehit Piyade Uzman Çavuş Halil Demir Kışlası yönüne ilerledi. Kışla çevresindeki ormanlık alana doğru yürüyen hayvanlar daha sonra gözden kayboldu.
Haber//Levent Tüysüz DHA







